Standaarden Catalogus

Ontdek een wereld van kwaliteit en conformiteit met het Surinaams Standaarden Bureau. Onze organisatie biedt een uitgebreid assortiment aan standaarden, zorgvuldig samengesteld om efficiëntie, veiligheid en betrouwbaarheid te verbeteren in verschillende sectoren. Van voedsel tot electronische apparaten en alles daartussenin, wij bieden het blauwdruk voor excellentie.

Elke standaard, beschikbaar in een handige soft copy-formaat, is nauwkeurig onderzocht en bijgewerkt om de laatste ontwikkelingen en beste praktijken weer te geven. Of u nu een kleine onderneming bent die streeft naar excellentie of een groot bedrijf dat streeft naar wereldwijde erkenning, onze standaarden voldoen aan uw specifieke behoeften.

Let op: de vermelde prijzen zijn voor één (1) soft copy van de standaard. Indien u een hard copy wenst, worden er extra kosten in rekening gebracht voor printen en administratie. Wij zorgen voor toegankelijkheid en betaalbaarheid zonder concessies te doen aan de kwaliteit van onze producten.

Neem gerust een kijkje in onze catalogus en ontdek hoe onze standaarden uw bedrijf kunnen ondersteunen bij het bereiken van uitmuntendheid en het voldoen aan internationale standaarden. Voor meer informatie of om uw bestelling te plaatsen, kunt u contact met ons opnemen.

Bekijk hierbij ons Standards Catalogue