Barcode dienst

Ontdek de kracht van GS1-barcodes met onze Barcode Dienst!
Wilt u uw producten optimaal identificeren en traceerbaar maken in de wereldwijde markt? Maak dan gebruik van onze Barcode Dienst bij het Surinaams Standaarden Bureau (SSB)!

Waarom GS1-barcodes?
Global Standards One (GS1) barcodes zijn dé standaard voor productidentificatie en traceerbaarheid wereldwijd. Met GS1-barcodes kunnen uw producten uniek worden geïdentificeerd, waardoor nauwkeurige tracking gedurende de hele supply chain mogelijk wordt. Dit verhoogt niet alleen de operationele efficiëntie, maar verbetert ook de nauwkeurigheid van gegevensuitwisseling tussen handelspartners. Met onze Barcode Dienst profiteert u van wereldwijde acceptatie en standaardisatie, waardoor uw producten zowel online als in de winkel, nationaal en internationaal verkocht kunnen worden.

Hoe werkt het?
Onze Barcode Dienst biedt een eenvoudig proces om GS1-barcodes aan uw producten toe te voegen. Wij screenen eerst het etiket van uw product om te zorgen dat het voldoet aan de etiketteringsvereisten van Suriname. Vervolgens dient  u online een aanvraag in voor de barcodes. Ons team staat klaar om u te begeleiden bij elke stap van het proces, zodat u snel en probleemloos kunt profiteren van de voordelen van GS1-barcodes voor uw producten.

Betaalbaar en Toegankelijk
Onze Barcode Dienst is betaalbaar en toegankelijk voor bedrijven van elke omvang. Voor slechts SRD 500 per barcode krijgt u toegang tot de kracht van GS1-barcodes en kunt u uw producten effectief identificeren en traceerbaar maken in de wereldmarkt.

Wacht niet langer!
Neem vandaag nog contact op met ons team om te ontdekken hoe onze Barcode Dienst uw bedrijf kan helpen groeien en uw producten naar nieuwe hoogten kan tillen in de wereldwijde markt. Met de kracht van GS1-barcodes sta je klaar voor succes!

 

Ontdek de voordelen van onze Barcode Dienst en zet uw producten op de kaart in de wereldmarkt!