Public Comment van zeven ‘Sustainable tourism management’ Regionale Standaarden

25 juli 2024
Public Comment van zeven ‘Sustainable tourism management’ Regionale Standaarden

Het Surinaams Standaarden Bureau (SSB) heeft in mei 2022 een schrijven ontvangen van de toerisme sector, inzake een voorstel voor het adopteren van de volgende CARICOM Regionale Standaarden:

 

De doelen van de adoptie van deze standaarden zijn het reguleren en standaardiseren van accommodaties in Suriname volgens de vereisten voor milieubeheer, energiebeheer, voedselveiligheid, waterbeheer, afvalbeheer, rioolwaterbeheer en plaagbeheersystemen. Hierdoor worden het toerismenniveau verhoogd, de veiligheid verbeterd en de klanttevredenheid geoptimaliseerd.

Overeenkomstig het standaardisatie proces dienen de te adopteren standaarden eerst voor public comment verstuurd te worden alvorens het SSB verdere coördinatie van dit proces kan uitvoeren.

Hierbij willen wij u graag informeren en om medewerking vragen voor het inlezen en becommentariëren van de bovengenoemde standaarden.

Indachtig het voorafgaande zullen deze standaarden in de periode 16 juli 2024 tot en met 10 september 2024 beschikbaar worden gesteld voor Public Comment. De standaarden kunt u ophalen/nalezen door te klikken op de links meegenomen in titels van de standaarden in bovenstaande opsomming.

Mocht u naar aanleiding hiervan nog vragen hebben, dan kunt u contact opnemen met de afdeling Standards Development op het tel. nummer +597 499928/ 499929 of via e-mail: standards@ssb.sr.