Stemmen op finale concept Regionale Code of Practice FDCRCP 10 “Construction of Houses – Code of Practice”

21 februari 2023
Stemmen op finale concept Regionale Code of Practice FDCRCP 10 “Construction of Houses – Code of Practice”

Het Surinaams Standaarden Bureau (SSB) is recentelijk door de CARICOM Regional Organisation for Standards and Quality (CROSQ) gevraagd om ons stem uit te brengen op het finale concept van de CARICOM Regionale Code of Practice “Construction of Houses – Code of Practice”.  

Als Standaarden Bureau in Suriname willen wij graag uw stem op dit finale concept Code of Practice. Wij bieden u derhalve als stakeholder c.q. prominente belanghebbende een afschrift van voornoemde Code of Practice aan, met het verzoek om daarop te stemmen en ons van uw bevindingen in kennis te stellen. Het samengestelde resultaat van alle bevindingen wordt na integrale verwerking, toegezonden aan het secretariaat van CROSQ.

Zoals u verder bekend is, zal deze Code of Practice na de uiteindelijke goedkeuring door de Council for Trade and Economic Development (COTED), regionaal worden vastgesteld door CROSQ. Daarna wordt ook verwacht dat die door het SSB zal worden geadopteerd als Nationale Code of Practice. Wij willen om die reden erop aandringen om door middel van uw stem uw bijdrage te leveren aan deze standaard, omdat wij alleen op die manier in staat zijn gehoord te worden door CROSQ en onze visie en standpunten over te brengen.

U kunt uw stem uitbrengen middels de onderstaande link naar het online stemformulier: https://forms.gle/46DZqGgmXLVEdAB38

Uw stem hebben wij uiterlijk woensdag 08 maart 2023 in ons bezit.

Mocht u naar aanleiding hiervan nog vragen hebben, dan kunt u contact opnemen met het Surinaams Standaarden Bureau op het tel. nummer +597 8837509 of via e-mail: standards@ssb.sr.

Additionele documenten: