Stemmen op finaal concept Regionale Standaard “Biodegradable Products – Specification”

16 februari 2022
Stemmen op finaal concept Regionale Standaard “Biodegradable Products – Specification”

Het SSB is recentelijk door de CARICOM Regional Organisation for Standards and Quality (CROSQ) gevraagd om ons stem uit te brengen op het finaal concept van de CARICOM Standaard FDCRS 73 “Biodegradable Products – Specification”.

Als Standaarden Bureau in Suriname willen wij graag uw stem op dit finaal concept standaard. Wij bieden u daarom als stakeholder c.q. prominente belanghebbende hierbij een afschrift van voornoemde standaard aan, met het verzoek om op deze te stemmen en ons van uw bevindingen in kennis te stellen. Het samengesteld resultaat van alle bevindingen wordt na integrale verwerking, toegezonden aan het secretariaat van CROSQ.

Zoals u verder bekend zal na de uiteindelijke goedkeuring van deze standaard door de Council for Trade and Economic Development (COTED) de standaard regionaal worden vastgesteld door CROSQ, waarna ook verwacht wordt dat die door het SSB zal worden geadopteerd als Nationale Standaard. Wij willen om die reden bij u op aandringen om door middel van uw stem uw bijdrage te leveren aan deze standaard, omdat wij alleen op die manier in staat zijn gehoord te worden door CROSQ en onze visie en standpunten over te brengen.

U kunt uw stem uitbrengen middels het online stemformulier: https://forms.gle/2Y8CTgXP5oKQ6fc97 

Uw stem hebben wij uiterlijk op vrijdag 11 maart 2022 in ons bezit.

Mocht u nog vragen hebben, dan kunt u contact opnemen met dhr. Tanwir Hassankhan (Deputy Director Operations) op het tel. nummer +597 499928 of via e-mail: standards@ssb.sr.

Bijlage(n):