“Richtlijnen voor Klantvriendelijkheid & Klantgerichtheid” standaard voor Publieke Commentaar

16 augustus 2022
“Richtlijnen voor Klantvriendelijkheid & Klantgerichtheid” standaard voor  Publieke Commentaar

Het Surinaams Standaarden Bureau (SSB) heeft in januari 2020 een schrijven ontvangen van de Vereniging voor Communicatie, Marketing & Public Relations, inzake een voorstel voor het ontwikkelen van de Nationale Standaard “Richtlijnen voor Klantvriendelijkheid & Klantgerichtheid”.

Het doel voor de ontwikkeling van de voornoemde standaard is het bieden van richtlijnen aan organisaties van verschillende sectoren, opdat de kwaliteit van de organisaties verhoogd en gewaarborgd wordt, teneinde de omzetten van de organisaties te verhogen en te waarborgen.

Overeenkomstig het standaarden ontwikkelingsproces dient de concept standaard eerst voor publieke commentaar verstuurd te worden alvorens het SSB verdere coördinatie van dit proces kan uitvoeren. Clickt op de link voor het commentaarformulier.

Indachtig het voorafgaande wordt aan u de gelegenheid geboden om in de periode 02 Augustus 2022 tot en met 27 september 2022, bekend te raken met de inhoud van voornoemde standaard.

De standaard kunt u online inlezen via de volgende link: https://drive.google.com/file/d/1dkgla3ebEPpKteDS2hpuWQEjBlGO84OH/view?usp=sharing

Mocht u nog vragen hebben, dan kunt u contact opnemen met dhr. Tanwir Hassankhan (Deputy Director Operations) op het tel. nummer +597 8837509 of via e-mail: standards@ssb.sr