HET NATIONAAL REGISTER VAN ISO GECERTIFICEERDE BEDRIJVEN IN SURINAME!

ISO Register is het NATIONALE REGISTER van Suriname waarin alle ISO gecertificeerde kwaliteitsbedrijven, -organisaties en -instellingen geregistreerd kunnen worden.

Het ISO Register is een openbaar toegankelijke database waarin uitsluitend ISO gecertificeerde organisaties opgenomen worden. Dit zijn bedrijven gecertificeerd op basis van de ISO kwaliteitsnormen, zoals ISO 9001, ISO 14001, ISO 22000, ISO 27001, ISO 29001, ISO 16949, ISO 13485, of op ISO 9001 gebaseerde normen zoals EQM, HKZ, OHSAS 18001 etc.

Een vermelding in het ISO Register levert een toegevoegde waarde aan het ISO certificaat van organisaties door grotere en gemakkelijke vindbaarheid, waardoor o.a. de kansen op nieuwe contacten en klanten kan toenemen.

Waarom een ISO register?

Uit ervaring en onderzoek is veelvuldig gebleken dat ISO gecertificeerde bedrijven graag opgenomen willen worden in een centraal landelijk register. Het is duidelijk dat de markt om gemakkeliik vindbare registratie vraagt.

Logisch, want men wil immers aan de buitenwereld laten weten dat men ISO gecertificeerd is. Daarom vermelden de bedrijven ook graag hun ISO certificatie op alle reclame-uitingen. Op websites, op auto’s, visitekaartjes, briefpapier en reclamefolders kom je vermelding tegen. Men wil het wel van de daken schreeuwen. Maar hoe vinden toekomstige opdrachtgevers, en vooral de opdrachtgevers die bij voorkeur zaken doen met ISO gecertificeerde bedrijven, uw bedrijf wanneer ze u nog niet kennen? Men kan toch niet alle certificatie-instellingen bijlangs gaan om te kijken wie door hen gecertificeerd zijn. Bovendien zijn de gecertificeerde klanten van certificatie-instellingen over het algemeen moeilijk te vinden op hun websites en veelal zonder totaaloverzichten”

Hoe kom ik in het ISO register?

 • Om opgenomen te worden in het Nationaal ISO Register dient u in het bezit te zijn van een geldig ISO certificaat.
 • Voor deelname vult u het registratieformulier via deze link (uitleg: er komt een hyperlink naar het registratieformulier) in waarna wij uw aanvraag in behandeling nemen.
 • U kunt ook een kopie van uw ISO certificaat naar ons mailen op info@ssb.sr waardoor het dan niet nodig is om uw certificaatgegevens in te vullen op het registratieformulier.

 

REGISTRATIE

Na registratie is uw bedrijf gemakkelijk vindbaar onder een reeks zoekcriteria:

 • naam –plaats – branche – type ISO Norm(en) – zoekwoorden
 • Uw bedrijfsgegevens worden vermeld
 • Uw ISO certificaatgegevens worden vermeld
 • Uw website met directe link naar uw eigen site wordt vermeld
 • Uw bedrijfslogo met directe link naar uw eigen site wordt vertoond
 • Roulerend wordt uw bedrijfsnaam met logo op de homepage vertoond onder “ISO bedrijven in het register”
 • Uw bedrijf wordt onder ieder zoekcriterium op alfabetische volgorde in beeld gebracht
 • In de overzichten leidt een klik op uw naam naar uw certificaatgegevens, een klik op uw logo leidt naar uw eigen website.

 

Wat kost registratie?

Binnen de organisatie van ISO Register werken we dagelijks aan het beheren, verder ontwikkelen en verbeteren van de website en het optimaliseren van databases. Het bijhouden en controleren van de registraties, het verzamelen van nieuws en actualiteiten op het gebied van ISO certificering, het vergroten van de vindbaarheid op het internet, het onderhouden van contacten en tal van andere relevante activiteiten behoren tot de dagelijkse gang van zaken.

 • U kunt dus rekenen op een constante ontwikkeling van ons product.
 • Bovendien zorgt ISO Register voor een prominente positie op het internet.
 • Ter dekking van onze organisatiekosten wordt slechts een uiterst gering registratietarief per jaar in rekening gebracht.

Het jaarlijks registratietarief bedraagt slechts SRD. 800,= (Facturering voorafgaand per jaar.)

Wilt u niet ontbreken in het Nationaal ISO Register?

Meldt u dan nu aan door een e-mail te zenden naar info@ssb.sr  met uw NAW- en certificaatgegevens waarna wij contact met u opnemen. of klik op een van de knoppen hieronder om het formulier (PDF) te downloaden.